SSPL

Stichting Sportpromotie Leiderdorp

 
 

Welkom op de site van de Stichting Sportpromotie Leiderdorp. Wij hopen hiermee onze activiteiten onder uw aandacht te kunnen brengen, zodat u een goed inzicht kunt krijgen van onze inzet voor de Leiderdorpse sport.


Sinds ons bestaan hebben wij een onmisbare plek weten te verwerven in het Leiderdorpse sportcircuit. Zo zijn de Sportverkiezing Van Het Jaar, de Zilveren Promo en de Sportcafé's tot over de dorpsgrenzen zeer gewaardeerd en bekend. Dit komt ook tot uiting in de waardering van de gemeente Leiderdorp en onze sponsoren die verderop een plaatsje op onze site hebben gekregen.

OVER SSPL

DE OUDE DOOS

SPORTCAFE

AGENDA

NIEUWSBRIEF

LANGS DE LIJN

Heeft u interessant nieuws te melden van uw vereniging of activiteiten, meld het ons.

Let u vooral ook op de agenda van onze beroemde sportcafé's en activiteiten.

De sportcafés van de SSPL zijn inmiddels niet alleen een lokaal begrip maar ook ver daarbuiten. Lees meer

We hebben wat oude foto's uit de begin- periode van de SSPL gekregen. Klik hier voor nostalgie. Heeft u nog oude foto's Stuur ze ons!

De Nieuwsbrief van de SSPL verschijnt met zekere regelmaat.

Lees meer.

SPORTVROUW 2013

Jeroen Kampschreur

Rozanne Voorvelt

Wietse Koster

ZILVEREN PROMO 2017

Volgende

Sport Gala

nog

Nieuwe foto’s in het fotoboek. Zie ook onze columns en Nieuwsartikelen.

Copyright © 2006-2017 by Stichting Sport Promotie Leiderdorp - All Rights reserved - Designed by TdV

Aanmelding e-mail nieuwsbrief

Wilt u ook een e-mail krijgen van nieuwe wijzigingen aan de website, gewijzigde agenda, de nieuwsbrief e.d. Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief door het sturen

van een e-mail

SPORTVROUW 2018

Jeroen Kampschreur opnieuw sportman 2018


Ook de titel Sportvrouw 2018 ging naar de winnares van vorig jaar Rozanne Voorvelt.

De winnaars van de Leiderdorpse Sportprijzen 2018 zijn bekend. Tijdens het sportgala in het A4 Zalencentrum, nu de grote zaal,  werden de prijzen voor Sportman, Sportvrouw, Sportteam, Sportvereniging, Sportvrijwilliger, Talent jongens en Talent meisjes uitgereikt.

De jury bestond uit Jan Vos, Carolien van der Horst, Bionda van Overloop en Ron Hoogendam. De klus was omvangrijk, zo waren er genoeg kandidaten voor de titel sportman maar bleef het aantal kandidaten voor de sportvrouw een lastige opgave.

Zitskiër en meervoudig wereldkampioen Jeroen Kampschreur ging er opnieuw met de titel Sportman van het Jaar 2018 vandoor.

In de categorie Sportvrouw van het jaar werden twee kandidatem genomineerd. Winnares Rozanne Voorvelt werd net zoals vorig jaar ook opnieuw winnares in deze categorie.

Sportvereniging 2018 werd Kano Rijnland en Velocitas 1 sleepte de prijs voor het Sportteam 2018 binnen.
De Sportvrijwilliger 2018 was weggelegd voor Johan van Velzen die al jaren trouw de accomodatie van de plaatselijke voetbalclub RCL tot in de puntjes verzorgd. Eerder was hij ook al genomineerd, dit jaar was het wel raak.

Twan van der Zeeuw, voetballer bij Feyenoord, werd Talent van het jaar Jongens 2018.

Schaatster Angel Daleman won al vele gouden medailles op verschillende afstanden, ook zij werd opnieuw gekozen tot het grootste Talent Meisjes 2018.

Er waren optredens van onder andere Meike van der Veer, Raiden Yosakoi, Capoeira, TGAL, ID Dance Factory. Zie ook het fotoboek of hier.


SPORTMAN 2018

Leden van de zanggroep TGAL

Rozanne is blij met haar beker

Jeroen Kampschreur

Rechts Rozanne Voorvelt