SSPL

Stichting Sportpromotie Leiderdorp

 
 

Welkom op de site van de Stichting Sportpromotie Leiderdorp. Wij hopen hiermee onze activiteiten onder uw aandacht te kunnen brengen, zodat u een goed inzicht kunt krijgen van onze inzet voor de Leiderdorpse sport.


Sinds ons bestaan hebben wij een onmisbare plek weten te verwerven in het Leiderdorpse sportcircuit. Zo zijn de Sportverkiezing Van Het Jaar, de Zilveren Promo en de Sportcafé's tot over de dorpsgrenzen zeer gewaardeerd en bekend. Dit komt ook tot uiting in de waardering van de gemeente Leiderdorp en onze sponsoren die verderop een plaatsje op onze site hebben gekregen.

OVER SSPL

DE OUDE DOOS

SPORTCAFE

AGENDA

NIEUWSBRIEF

LANGS DE LIJN

Heeft u interessant nieuws te melden van uw vereniging of activiteiten, meld het ons.

Let u vooral ook op de agenda van onze beroemde sportcafé's en activiteiten.

De sportcafés van de SSPL zijn inmiddels niet alleen een lokaal begrip maar ook ver daarbuiten. Lees meer

We hebben wat oude foto's uit de begin- periode van de SSPL gekregen. Klik hier voor nostalgie. Heeft u nog oude foto's Stuur ze ons!

De Nieuwsbrief van de SSPL verschijnt met zekere regelmaat.

Lees meer.

SPORTVROUW 2013

Calvin van Stenus

Fleur Jaspers

John de Lange

ZILVEREN PROMO 2018

Volgende

Sport Gala

nog

Copyright © 2006-2017 by Stichting Sport Promotie Leiderdorp - All Rights reserved - Designed by TdV

SPORTVROUW 2019

SPORTMAN 2019

Sportcafé bij COVS

Op dinsdag 4 juni 2019 vond het sportcafé plaats in het verenigingsgebouw van het COVS. Het gebouw is gelegen naast de IJssportvereniging VIJL in de Doespolder. Ondanks dat de weersvooruitzichten bizar waren viel de opkomst mee. Zowel de voorzitter van het COVS de heer Jan de Jong hield een toespraak alswel de heer Murat Kivrakdal van het bedrijf Compucorner.

Nadat de eerste regendruppels vielen, droop iedereen weer huiswaarts. De meesten kwamen droog over.


Zie ook het fotoboek.

Midzomerloop 2019


Op vrijdag 5 juli 2019 werd de Midzomerloop 2019 gehouden. De loop wordt inmiddels steeds bekender en gewild bij vele vrijetijds- en clubgebonden hardlopers. Het weer was nog beter dan vorig jaar omdat het iets koeler was maar wel met een heerlijk zonnetje en droog.

Voor meer info en uitslagen zie

http://midzomerloop-leiderdorp.nl/testimonials/


Een fotoverslag, zie het fotoboek.


Jan Vos overleden
Donderdag 28 november 2019 is Jan Vos van ons heen gegaan na een kort ziekbed op 76-jarige leeftijd is hij overleden. Jan Vos is in onze regio decennia actief geweest als verslaggever voor onder meer verschillende lokale omroepen, zoals Radio Leiderdorp. Ook in de vorige eeuw al bij de toenmalige Omroep Rijnland in Leiden en tot voor kort nog bij RTV Katwijk en de website Leidenamateurvoetbal.nl.

Naast zijn werk bij de verschillende media in de regio was Jan Vos geruime tijd speaker bij RCL in Leiderdorp en ook bij de Leiden Marathon.

Jan was één van de oprichters van de SSPL en heeft tot het laatste moment zijn ziel en zaligheid gestopt in het werk voor de SSPL. Zijn laatste energie stopte hij in de functie van jurylid voor de Sportverkiezingen. Tijdens het Sportgala 2019 zullen wij Jan gedenken en bedanken voor zijn werkzaamheden. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze zo moeilijke tijd. Jan was ook gedecoreerd met de Zilveren Promo 2016. Moge hij ruste in vrede.

Calvin van Stenus en Fleur Jaspers winnaars Sportgala


Vrijdagavond 29 november 2019 vond het 25e Leiderdorpse Sportgala plaats in het A4 Zalencentrum waar wederom de jaarlijkse sporttitels werden vergeven. Sportman van het jaar werd Calvin van Stenus (badminton) en Sportvrouw van het Jaar werd Fleur Jaspers (roeien Asopos) De avond verliep zoals gewend weer op rolletjes en was gevuld met artiesten, indrukwekkende optredens warvan de honderden bezoekers konden genieten. Traditioneel opende een landelijke prominent de avond met een videoboodschap, dit keer door Gert van ‘t Hof sportjournalist van NOS Sport. Hierna werd door speaker Rudo Slapendel snel de gang erin gezet alle categorieën van de te bekronen titels te doorlopen, geassisteerd door zijn charmante assistente Joyce van Meurs. Zie ook verder onder Verkiezingen op deze website voor het uitgebreide (foto)verslag.